in

Många är inte nöjda över OnePlus OxygenOS 12

För några dagar sedan började OnePlus skicka ut OxygenOS 12 till företagets senaste modeller 9 och 9 Pro. Men det ser ut som att företaget kan ha hastat ut den här uppdateringen.

Det sägs att det här gränssnittet är fullt med buggar och en massa annat som inte är något vidare. Förhoppningsvis kommer OnePlus däremot skicka ut en ny uppdatering inom en snar framtid som kan fixa dessa buggar.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Så här ser OPPO Find N ut!

Motorola Moto X30 officiell – först med Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1