in

OPPO Find N, företagets vikbara smartphone, dyker upp i prestandatest

Vikbara smartphones har hittils varit mycket dyra, och när man ser prestandan för Oppos första vikbara smartphone så tänker man inte direkt att priset kommer gå ner på vikbara smartphones.

Det är i Geekbench det framgått att den här modellen kommer drivas av Snapdragon 888 under skalet tillsammans med 12 GB RAM och Android 11 direkt ur lådan. Det innebär att Find N således kommer vara en smartphone i toppklass!

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Tålig Apple Watch kan dyka upp nästa år!

Folk kunde inte ringa nödsamtal med en Android om man hade Microsoft Teams installerat