in

Varianter och kulörer för Samsung Galaxy S22 Ultra läckt?

I februari eller i början av mars nästa år sägs det att Samsung kommer hålla låda där tillverkaren troligtvis kommer visa upp nya S22- trion. Nu har det inkommit uppgifter om S22 Ultra vilket förväntas bli flaggskeppet i skaran!

Det sägs att den kommer med antingen 12/128, 12/256 eller 16/512 GB minne. När det kommer till kulörer sägs det att den kommer bli tillgänglig i svart, vitt samt en ny mörkröd kulör som vi inte sett någon Galaxy Ultra i sedan tidigare.

Det ser således ut som att modellen kommer i tre kulörer och i tre varianter!

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Folk kunde inte ringa nödsamtal med en Android om man hade Microsoft Teams installerat

Då ser det ut som att december månads uppdatering kommer till Google Pixel 6 och 6 Pro