in

Samsung Galaxy Tab A8 läcker!

Det ser inte bara ut som att Samsung kommer visa upp surfplattor i high-end klassen inom en snar framtid. Enligt uppgifter ser det även ut som att företaget kommer visa upp Tab A8 vilket ser ut att bli en mer prisvänlig surfplatta.

Modellen har nu läckt ut på bild som visar att den kommer få ganska stora ramar runt displayen tillsammans med en kamera placerad på baksidan och en ytterligare kamera placerad på framsidan.

Det är ännu oklart vad modellen kommer få för specifikationer, men förhoppningsvis kommer det visa sig inom kort!

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Så dyr kan Samsung Galaxy Tab S8 Ultra bli!

Ny bild på OPPO Find N visar hålkamera