in

Så snabb laddning ser det ut som att OPPO Find N kommer få!

På onsdag kommer OPPO hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp sin första vikbara smartphone någonsin. Nu har det inkommit uppgifter om hur snabb laddning den här modellen troligtvis kommer få!

Modellen ser ut att få snabb laddning. Inte Oppos snabbaste men riktigt snabb ändå. Det handlar om 33W med sladd och 15W trådlöst. Det som imponerar mest på mig är den trådlösa laddningen som verkar bli mycket snabb och det skulle åtminstone jag inte tacka nej till!

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Första uppgifterna om Samsung Galaxy Buds 2 Pro?

Nya uppgifter om Samsung Galaxy S22 Ultra