in

IOS 15.2 finns nu att hämta hem till din iPhone

Idag har Apple släppt den senaste versionen av iOS till iPhone. Det handlar om iOS 15.2. Vad är det som är nytt i den här versionen av iOS egentligen?

Den här uppdateringen kommer bland annat göra det möjligt för dig att utse kontakter för digitalt arv. Dessutom ser det ut som att du kommer kunna ställa in macroläget manuellt om äger en iPhone 13 Pro eller 13 Pro Max.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Flera bilder på OPPO Find N läcker från @Evleaks

Samsung Galaxy S22- serien dyker upp i vitt