in

Koncept på Xiaomi 12 Ultra

Inom de kommande månaderna kommer Xiaomi troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya Xiaomi 12 Ultra. Nu har det inkommit ett koncept som kan visa hur den här modellen kan komma att se ut!

Det ser ut som att den kommer få en stor modul för kamerorna på baksidan men det ser också ut som att företaget valt att ta bort den bakre displayen vilket inte känns helt oväntat ändå.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Bakgrunder till Samsung Galaxy S22 kan ha läckt

Hela Galaxy S22- serien läckt i det vilda?