in

Samsung Galaxy S22 Note dyker upp på företagets hemsida i Kina

I februari eller kring det ser det ut som att Samsung kommer hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya S22- serien. Nu ser det ut som att Galaxy S22 Note (eller S22 Ultra) dykt upp på företagets hemsida i bland annat Kina.

Här framgår det att modellen kommer få modellnamnet SM-S908U vilket innebär att Samsung kommer fortsätta satsa på krångliga modellnamn. Något mer än så framkommer dock inte.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Nya uppgifter om Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Ny rendering på Samsung Galaxy S22 Ultra, denna gång i vitt!