in

Honor släpper bild på X30

Honor kommer hålla låda om två dagar där tillverkaren kommer visa upp nya X30. Nu ser det ut som att företaget släppt en bild på enheten som visar hur den kommer se ut och att den kommer bli tillgänglig i minst tre kulörer.

Vi ser också att den kommer få tre kameror på baksidan. När det kommer till specifikationer handlar det troligtvis om en 6,7 tumsskärm tillsammans med Snapdragon 695 under huven. Inget flaggskepp med andra ord.

Via

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Huawei P50 Pocket kommer vara företagets första flip smartphone

Samsung Galaxy S22 kan lanseras med ny trådlös laddare