in

Google Pixel 6 Pro ser ut att få Face Unlock enligt kod från Android 12L

Många inklusive mig blev besvikna när det kom fram att Pixel 6 modellerna enbart har en fingeravtrycksläsare som dessutom bara fungerar halvdant. Nu har det dock framkommit ny info om Face Unlock för dessa modeller i källkod för Android 12L.

Här framgår det information om att Pixel 6 kanske aldrig kommer få stöd för detta utan att det är möjligt att enbart Pixel 6 Pro kommer att få den här finessen i en kommande uppdatering. Det kommer minst sagt bli intressant att se!

Via

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Samsung Galaxy S22 kan lanseras med ny trådlös laddare

Android 12 Go Edition lanseras nästa år