in

Nokia X20 uppdateras till Android 12 de kommande dagarna

HMD har idag gått ut och avslöjat för den breda massan att företaget kommer skicka ut Android 12 till företagets senaste modell X20 inom de kommande dagarna!

Den här modellen kör Android One vilket innebär att X20 erbjuder en typish ren version av Android, något som innebär att versionen av Android 12 som modellen kommer få inte kommer innehålla något eget trams.

Via

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Senaste Pixel Stand kräver nyaste uppdateringen till Pixel 6- modellerna

Samsung Galaxy S22- trion dyker upp på video