in

Nya uppgifter om kameran i Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung kommer troligen hålla ett event i februari eller mars nästa år där tillverkaren kommer visa upp nya S22 Ultra. Nu har det inkommit uppgifter om S22 Ultra.

Det ser inte ut som att den här modellen kommer få speciellt mycket nytt för kamerorna när det kommer till hårdvaran för dessa. Däremot framgår det att Samsung kan ha gjort en och annan stor förändring när det kommer till mjukvaran.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Uppgifter: OnePlus 10 Pro kommer med Android 12 från start

Realme släpper ny teaser för GT2- serien