in

Samsung Galaxy S8 får november månads säkerhetsuppdatering

Samsung har idag börjat skicka ut en ny uppdatering till Galaxy S8- serien. Samsung skrev för en tid sedan att företaget skulle sluta uppdatera S8- serien.

Nu ser det hur som haver ut som att Samsung nu börjat skicka ut säkerhetsuppdateringen för november månad. Vidare ser det också ut som att den här uppdateringen innehåller en buggfix eller två. Ni kan läsa mer om nyheten här.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

En titt på Googles senaste Pixel Stand

Pixel 5A har bäst kamera enligt folket!