in

Uppgift: så blir den primära kameran i Xiaomi 12

Inom en snar framtid kommer Xiaomi troligen hålla låda där tillverkaren kommer visa upp nya Xiaomi 12. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här modellen, denna gång när det kommer till den primära kameran i enheten.

Det sägs att Xiaomi 12 kommer få primär 50 MP-kamera på baksidan. Utöver detta ser det ut som att modellen kommer få två kameror på baksidan utöver denna!

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Samsung Galaxy S21 FE: ny läcka avslöjar det mesta om modellen

OnePlus återupptar utrullningen av OxygenOS 12 till OnePlus 9 och 9 Pro