in

Apple iOS 16: hoppas på detta!

Apple kommer troligen visa upp nya iOS 16 i juni nästa år. Det är en sak jag verkligen hoppas att man kommer satsa på något som funnits i Android under en längre tid men som jag hoppas kommer till Apple snart.

Det jag hoppas är att Apple kommer introducera en funktion som kommer göra det möjligt att aktivera Always on display om man så vill. Företaget har ju använd OLED mycket längre nu och jag tycker det vore dags för dem att introducera detta.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Xiaomi Redmi K50 kommer få Dimensity 8000

Nytt skal till Samsung Galaxy S21 FE läcker