in

Nya uppgifter om Realme GT2 PRO Master Edition

Realme kommer hålla ett event 20 december där tillverkaren troligtvis kommer visa upp nya GT2- serien. Nu har det inkommit uppgifter om den här serien som jag tror kan intressera er!

I de senaste uppgifterna framgår det att den här enheten troligtvis kommer få en mycket unik design. En föregående version hade redan som det var en mycket intressant design och det ser alltså ut som att Realme kommer fortsätta på den inslagna vägen även med uppföljaren.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

OPPO Find N sålde slut inom sekunder

Samsung Galaxy S22 Ultra: så här kommer den troligtvis se ut!