in

Uppgifter: kameran i Samsung Galaxy S22 Ultra kommer vara enastående!

Det är ut som att Samsung kommer fortsätta med 108 MP även i kommande generations S modeller. Nu har det inkommit uppgifter om kameran i S22 Ultra som jajamen fortsatt ser ut att få en upplösning på 108 MP.

Enligt uppgift kommer Samsung däremot att ha gjort om mjukvaran rejält för den här enheten när det kommer till kameran på baksidan vilket ska göra att bildkvaliteten kommer bli betydligt bättre än tidigare modeller från Samsung. Hur det verkligen kommer bli med det återstår ju dock att se!

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Ben kollar in OPPO Find N

Vivo S12 ser ut att få dubbla främre kameror