in

Uppgifter om Realme 9 Pro+

Mycket tyder på att Realme kommer visa upp fyra nya smartphones under början av nästa år. Nu har det inkommit uppgifter om hur dessa modeller troligtvis kommer bli.

Eller i alla fall Realme 9 Pro+. Det ser ut som att modellen kommer få stöd för 65W laddning med sladd, mycket bra. Mer än så vet vi inte om modellen just nu men förhoppningsvis kommer vi få veta mer om den inom en snar framtid tror och hoppas jag!

Via

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Samsung Galaxy S22- serien kan släppas 25 februari

Samsung avbryter utrullningen av One UI 4 till Samsung Galaxy S21 igen