in

Xiaomi 12 jämförs med iPhone 12

Xiaomi kommer hålla ett event den 28 december där tillverkaren kommer visa upp nya Xiaomi 12 serien. Nu ser det ut som att Xiaomi släppt en ny jämförelse.

Det ser ut som att den här enheten kommer vara riktigt enhandsvänlig om man jämför med en iPhone 12. Det har sedan tidigare bekräftats att den här modellen kommer få en 6,28 tumsskärm så att den kommer bli mycket rolig att ha och göra med om man använder en hand.

Via

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Google Pixel Watch kommer troligen få ny Google Assistant

Flera saker i Android 13 läcker