in

Hands on bilder på Xiaomi 12

Nya bilder ser ut att ha läckt ut på Xiaomi 12 som visar hur den här modellen kommer se ut. Dessutom ser det ut som att den kommer bli tillgänglig i minst tre kulörer. Dessutom ser det ut som att den kommer få minst tre kameror på baksidan.

Det har sedan tidigare rapporterats om att den kommer få Snapdragon 8 Gen 1 under huven bland annat. Ni kan läsa mer om nyheten här.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Nya uppgifter om nästa Razr från Motorola

Samsung Galaxy S21 Fan Edition visas upp i video