in

Xiaomi 12 Pro uppvisad med Snapdragon 8 Gen 1

Xiaomi har idag hållit ett event där företaget visat upp nya Xiaomi 12 Pro. Det här är företagets senaste flaggskepp som bland annat använder sig av Qualcomms senaste chipp Snapdragon 8 Gen 1.

Modellen har i övrigt fått en 6,8 tumsskärm med LTPO 2.0 vilket innebär att skärmen kommer kunna uppdateras mellan 1-120Hz. Vidare har den fått tre kameror på baksidan varav den primära kameran fått en upplösning på 50 MP.

Modellen har fått ett 4600 mAh batteri som kan laddas upp med 120W hastighet.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Samsung Galaxy Z Fold 2 erhåller skarpa Android 12

Xiaomi Watch S1 uppvisad