in

OPPO Find X5 åker fast i rendering

Det kommer med största sannolikhet inte bli någon Find X4 eftersom numret fyra förknippas med otur i Oppos hemland Kina. Därför ser det ut som att företagets kommande modeller kommer kallas för X5 och X5 Pro.

Nu ser det ut som att en rendering kan ha skapats som troligtvis visar hur den här modellen kommer se ut. Vi ser klart och tydligt hur den kommer se ut på baksidan, men det är desto svårare att se hur den den ser ut på framsidan i och med den mycket mörka bakgrunden.

När det kommer till specs ser det inte ut som att den kommer få ett chipp från Qualcomm (Find X5 alltså), utan det ser istället ut som att MediaTek Dimensity 9000 kommer sitta under huven i den.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Inget CES för OnePlus

ASUS Zenfone 8 och 8 Flip uppdateras till Android 12