in

Honor Magic V sägs få dubbla hål i displayen

Honor kommer, precis som många andra tillverkare 2022, visa upp en eller flera vikbara smartphones. Nu har ytterligare uppgifter om Magic V troligen sipprat fram!

Det ser ut som att modellen kommer få dubbla hål i displayen. Med det menas det för kamerorna. I den yttre displayen ser det ut som att hålet kommer vara centrerat i mitten medans på den inre displayen ser det istället ut som att hållet kommer sitta på den högra sidan högt upp.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Samsung Galaxy S22- serien kan släppas i Bespoke Edition!

Rykte: Xiaomi 12 Ultra visas upp i slutet av februari