in ,

Ryssland kan tvinga Netflix att sända statliga TV-kanaler

Enligt uppgifter är det möjligt att Netflix kommer bli rejält förändrat i ett av världens största länder, Ryssland, från och med mars 2022. Läs vidare för att ta reda på mer!

Det handlar om att Ryssland kan tvinga Netflix att göra det möjligt att utöver Netflix befintliga katalog med filmer och serier det även ska bli möjligt att kolla på minst tjugo statliga TV-kanaler via tjänsten. Om Netflix vägrar detta så skulle det inte förvåna mig om tjänsten blir blockerad i landet….

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Google drar i nödbromsen för december månads uppdatering för Pixel 6 och 6 Pro

Samsung Galaxy Note 10 och Note 10+ erhåller Android 12 med One UI 4