Posted in: Google Pixel

Pixel 6 och 6 Pro kommer få en drös buggar fixade i kommande uppdatering

Efter att Google för någon vecka sedan beslutade sig för att dra tillbaka december månads uppdatering till Pixel 6 mobilerna så misstänker jag att man kände sig lite tvingade roll att berätta vad uppdateringen som kommer skickas ut i slutet av denna månad kommer innehålla!

Det ska bland annat handla om en fix som ska göra Wi-Fi uppkopplingen stabilare då flera rapporterat om att Wi-Fi slår av och på lite som det vill för tillfället. Men det är inte allt! Företaget kommer även sikta på att fixa en bugg som har med Pixel Stand att göra samt fixa problemet med att täckningen också går och kommer lite som den vill.

Uppdateringen förväntas bli utskickad i slutet av månaden.

Upcoming Pixel 6 update will fix dropped Wi-Fi, Pixel Stand set-up, PiP bugs, and more

Back to Top