OnePlus 10 Pro uppvisad med ny kamera i samarbete med Svenska Hasselblad!

Så kom dagen då OnePlus visade upp det nya flaggskeppet OnePlus 10 Pro. Enbart för den kinesiska marknaden i skrivande stund men vi kan förvänta oss en global lansering inom de kommande månaderna om OnePlus följer sin historiska tråd!

På framsidan har modellen fått en 6,7 tumsskärm med QHD+- upplösning med en uppdateringsfrekvens på 120Hz. Men det är inte allt!

Modellen har även fått Snapdragon 8 Gen 1 under huven med 8/128 eller 12/256 GB minne. På baksidan sitter tre kameror, också denna gång har OnePlus samarbetat med Hasselblad och jag misstänker att kamerorna i 10 Pro kan vara betydligt bättre än de i 9 Pro eftersom de två företagen nu har samarbetat en längre period.

Den primära kameran har fått en upplösning på 48 MP med en sekundär 50 MP-kamera som kan fånga bilder i 150 grader! Sist men inte minst har modellen fått en 8 MP-kamera för zoom.

Mobilen har fått ett 5000 mAh batteri med 80W trådad laddning och 50W trådlös laddning. Inledningsvis kommer 10 Pro enbart att säljas i Kina!