Specifikationer för Samsung Galaxy Tab S8 Ultra läckta

Det var ett tag sedan Samsung visade upp en ny tablet, men snart kan det vara dags för en ny tablet från tillverkaren som jag tror ni kommer gilla!

Specifikationer ser ut att ha läckt för modellen. Det framgår att den kommer få en 14,6 tumsskärm med Quad HD+- upplösning tillsammans med 120Hz uppdateringsfrekvens. Under huven kommer vi hitta processorn Snapdragon 8 Gen 1 med som mest 16 GB RAM och 512 GB minne.

Något som varit udda med den här enheten är flärpen som modellen kommer få. Nu har det inkommit uppgifter om att den här kommer dölja två stycken 12 MP-kameror för bra Face Unlock och det ser också ut som att modellen kommer få ett 11 100 mAh batteri under huven!

Samsung Galaxy Tab S8 series leaks w/ full specs including 14.6-inch display, Snapdragon 8 Gen 1

Annons