Hem De bästa speltelefonerna 2022

De bästa speltelefonerna 2022

4 To 3 Teaser Asus Rog Phone 5

Från budget till flaggskepp och GB till TB. I den här listan kommer 2022’s bästa speltelefoner att inte bara jämföras utan även beskrivas i detalj om vad som gör de individuella telefonerna så bra nog för att hamna på denna listan. Vilka spel som var individuella användare helst vill spela, spelar roll när det kommer till telefonernas kapacitet och funktion. Men det är inte det enda som spelar roll när det kommer till att en speltelefon ska vara bra. Ska telefonen vara bäst behöver den även vara smidig för användaren att hantera på sitt egna sätt.

1.    ASUS ROG Phone 5

ASUS är kända för sina speldatorer och det är ingen slump att deras speltelefoner är i toppen av alla bäst i spel-test listorna. Trots att den är stor med en 6,78 tum skärm, en Snapdragon 888 processor (CPU) med en GHz på 2,84 och 8 kärnor är det värt storleken för alla spelare att bära omkring det här monstret i bakfickan.

Skärmen i sig är enastående men med de dedikerade spel aktivitetsknapparna och det avancerade nedkylningssystemet integrerat i mobilskalet kan ägaren av detta monstret lätt spela tre spel samtidigt utan att sakta ner telefonen. Med The Witcher, Pokémon och Warhammer lätt tillgängliga, är det lätt att ha överseende med de två enda negativa faktorerna; att kameran inte är något speciellt och att monstret är 239 gram tungt.

2.    NUBIA Red Magic 5G

Den här telefonen är gjord för att imponera på spelvärlden och har lyckat flörta till sig en hög plats i toppen på inte bara denna listan utan flera andra. Med en imponerande Qualcomm Snapdragon 865 processor (CPU), 2,84 GHz och Octa Core har denna speltelefon bara börjat med att introducera sig.

NUBIA Red Magic ger spelaren en upplevelse de sent kommer vilja glömma. Med fläkt och vätskesystem som inbyggt nedkylningssystem börjar 4D upplevelsen att ta plats. Vibrations sensorer längst telefonens rygg och sidor kan ägaren special designa hur varje skjutning och skott ska kännas och vibreras genom deras hand.

3.    OnePlus 9 Pro

För att vara ett flaggskepp är OnePlus alltid i topp, men denna icke-speltelefon är utrustad med nog späcks för att hamna trea på denna speltelefons lista. Som vanligt slår OnePlus på stort med en Snapdragon 888 processor (CPU) tillsammans med 2,84 GHz och 8 kärnor, likt de andra monster telefoner här ovan. Med 120 Hz och extravaganta 6,70 tum skärm med en Fluid AMOLED display kan man göra mycket mer än att spela casino på nätet på denna extravaganta icke-spel speltelefonen.

Speciellt då den har en 3216 x 1440 upplösning och upptill 12 GB minne.

4.    Google Pixel 6 Pro

När det kommer till speltelefoner som är inom icke-speltelefon kategorien är det svårt att få en plats på en lita över bästa speltelefoner 2022 men den nya telefonen från Google vet vad dess användare vill ha. Den maktfulla Pixel Pro 6 har allt en vanlig användare och spelanvändare skulle kunna önska sig, inte på tal om dess snygga design.

Med Snapdragon 888 processor (CPU) och 2,8 GHz processhastighet med 8 kärnor tillsammans med möjligheten av 12 GB ram är det dock inte konstigt att denna telefons batteriliv inte räcker långt om man ska spela tunga spel.

5.    LENOVO Legion Phone Duel

Lenovo’s första speltelefon har skickat chockvågor genom spelsamhället, märket är inte kända för sina telefoner men när de bestämde sig för att doppa tån i sjön som är speltelefoner tog de ett graciöst dopp i. Med en Snapdragon 865 Plus processor (CPU) tillsammans med en Adreno CPU och en GPU combo är processorkraften i sig en explosiv upplevelse. Tillsammans med den överdrivet starka processorn har speltelefonen även 16 GB ram och en enastående 90 watt snabb laddningskapacitet.

Vilket gör att Android spelbutik inte är en match för denna telefon utan det är Steam och discord som gäller för det där monstret.

Alla mot en, En mot alla

Var och en måste välja sin tränings Pokémon och var och en spelare måste välja sin speltelefon. Med dessa imponerande specs ovan gäller det att hålla sitt nuvarande och framtida spelande i tankarna när man jämför vilken man ska skaffa. Med det sagt så är det tydligt att dessa spel monster ovan kan göra allt möjligt med sina Snapdragon 865-888:or och massiva minnen. Men om man tittar noga ser man skillnaden på riktiga entusiaster och de som vill spela lite då och då.

Från Warhamer och The Witcher och allt därefter är ASUS och NUBIA i topp med deras enastående processorer och kapaciteter. Men vill man spela något lättare i en snygg, och lättare, förpackning finns Google Pixel bra tillhands.