Lenovo Legion 3 läcker ut på bild med specs!

Mycket tyder på att Lenovo har en ny Legion gaming smartphone på fisketråden! Legion 3 ser ut att ha läckt på bilder, men inte nog med det har det troligtvis framkommit en och annan specifikation för det kommande flaggskeppet!

Legion 3 kommer, som ni ser på bilden ovan, få en design som kommer påminna mycket om dess föregångare, något som troligen innebär att den kommer bli lika lätt att bryta på mitten (hint JRE :p ). Modellen kommer naturligtvis med det bästa vi kan hitta under huven i en smartphone idag, något som bland annat inkluderar Snapdragon 8 Gen 1 med upp till 18 GB RAM och 512 GB minne. Vidare kommer modellen få en 6,92 tumsskärm med 144Hz med upp till 1300 nits ljusstyrka, imponerande! Under skalet kommer mobilen även få ett dubbelt 5600 mAh batteri med 68W laddhastighet. Just nu är det oklart när Legion 3 kommer visas upp men förhoppningsvis får vi reda på det inom kort!

Sånt som också kan intressera…