Hem Din guide till betting online i mobilen

Din guide till betting online i mobilen

Lenovo Z5 Aptit 711x474 (1)

Betting online är något som allt fler intresserar sig för idag. Det beror inte minst på att det är så otroligt enkelt, smidigt och lättillgängligt att spela på nätet. Oavsett om du vill betta på din favoritspelare, spela live betting under en matchsändning eller lägga ett odds på det resultat du tror på. När det kommer till detta ökade intresse för spel och betting på nätet så gäller det inte bara betting online överlag. 

Utan idag ser man ett allt större och tydligare intresse för spel och betting i mobilen. Tänk att kunna bära med sig spelutbudet och den konstanta tillgängligheten för betting oavsett var man är och vad man gör. Det är möjligt tack vare betting i mobilen!

Hur betta i mobilen? Ta del av vår guide!

Att spela och betta i mobilen må för många vara något av det mest självklara man kan göra idag. Man har laddat ner olika appar, är van att besöka de olika spelsajterna direkt i mobilens webbläsare – så som https://betinia.se/sv/sport – , och man är helt rutinerad när det kommer till att använda Bank ID för smidiga inlogg och snabba, trygga insättningar. 

Däremot får man inte glömma bort att det samtidigt finns väldigt många som inte alls är särskilt bekanta med detta. Man kanske har hört talas om eller bekantat sig med betting online, men inte just betting i mobilen. För att mobilspel och betting ska bli lika självklart för dig som för en redan van mobilspelare kan du ta del av vår övergripande guide här nedan!

Så kommer du igång med betting i mobilen

Välj var du vill spela

Det första du bör göra för att komma igång med betting i mobilen är att välja var du vill spela. Det vill säga, du ska välja vilken av alla spelsajter eller appar du ska vända dig till. Detta skulle vi nog säga är det absolut svåraste när det kommer till att betta direkt i telefonen. Och det enbart för att det idag finns så många olika sajter och appar att välja. 

Något du bör tänka på om du vill att ditt mobilspelande ska bli så trivsamt som möjligt är att välja ett spelbolag där spelsajten är mobilanpassad, eller där de erbjuder en specifik mobilapp för betting. På så sätt kommer du kunna ta del av allt det som sajten erbjuder på bästa möjliga sätt trots att du använder din mobil. 

Beroende på vad just du är intresserad av kommer olika sajter och appar passa dig olika bra. Vårt tips är att gå efter det som känns bäst. Vill du till exempel ha möjligheten att betta trots att du aktiverat inkognitoläge, eller ta del av en bettingsajt som erbjuder olika bonusar och liknande, bör du söka dig efter det. 

Registrera dig eller logga in

Nästa steg i processen är att du ska registrera dig eller logga in på den sajt eller i den app som du vill spela. I vissa fall krävs det att du behöver registrera dig för att logga in, det vill säga ange dina uppgifter och dela viss information om dig själv. Idag blir det dock allt vanligare att det endast krävs att man verifierar sig med bank ID för att logga in och spela. 

Gör en insättning

Sist men inte minst, efter det att du registrerat dig eller loggat in på den sajt du vill spela, krävs det bara att du gör en insättning. Även detta brukar gå väldigt snabbt, säkert och smidigt med hjälp av Bank ID. 

Sätt in den summa pengar du vill börja med i din mobilbetting, välj på vad du vill lägga ditt bet, och sen är du igång! Svårare än så är det inte att ta del av betting online i mobilen.