Unbox-inlägg på Realme GT2 Pro!

Realme GT2 PRO är ett flaggskepp som ska utmana de dyrare flaggskeppen fast till ett betydligt bättre pris. Jag har precis fått hem ett exemplar för test och utan att säga för mycket så ger telefonens baksida mig en flashback till OnePlus One och 2014 på grund av dess sandpappersliknande feeling, vilket gör luren extremt greppvänlig och allmänt nice att hålla i!

Medans konkurrenterna börjat skala ner lådorna som mobilerna kommer i känns det istället som att Realme gjort totalt tvärt om. På framsidan hittar vi stor text där vi verkligen kan försäkra oss om vad det är för lur som ligger under locket, men det är främst på baksidan som jag imponeras av hur mycket text det får plats 😝. Här ser vi väldigt många av telefonens egenskaper och jag föredrar personligen detta före en låda med ingen text alls på.

Realme GT2 Pro var bland annat den första mobilen att släppas på kinesiska marknaden med Snapdragon 8 Gen 1!

I lådan så medföljer förutom telefonen ett skal, en 65W laddare tillsammans med en laddsladd för att ladda mobilen. Det är väldigt mycket goodies det med dagens mått mätt!

Allt som medföljer i lådan

Nu ska Realme GT2 Pro hårdtestas så kommer testet senast nästa söndag (10/3)!

Sånt som också kan intressera…