in

Google Pixel Watch sägs få USB Type C

Enligt nya uppgifter kommer Googles kommande Pixel Watch att få USB Type C. Men det är troligtvis inte som du tror.

Det sägs att modellen kommer få USB C i själva stickproppen medans den andra änden som troligtvis kommer anslutas till klockan kommer vara en magnetisk puck (som både Apple Watch och Samsung Galaxy Watch har).

https://9to5google.com/2022/05/23/pixel-watch-manufacturer-usb-c-charger/

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Apples kommande hörlurar AirPods Pro 2 kan få Lightning

Google Maps tar Street View ett steg längre till mobilen