in

Jon Prosser delar fin bild på iPhone 14 Pro

13 september sägs det att Apple kommer hålla ett event där tillverkaren troligtvis kommer visa upp nya iPhone 14- serien. Nu har mästaren Jon Prosser delat en bild som med stor sannolikhet visar hur iPhone 14 Pro kommer se ut, och av renderingen att döma är det dessutom möjligt att modellen kommer bli tillgänglig i en ny rosa kulör.

Vi ser att modellen med största trolighet kommer få en ny typ av “flärp” på framsidan som istället kommer vara en kamera-ö. Det här kommer bli en av de mest spännande iPhone-lanseringarna på mycket länge om ni frågar vad jag tycker!

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Google Pixel Fold kan ha försenats

Apple HomePod och HomePod Mini får ny uppdatering