Nothing Phone 1 kommer med Snapdragon 778G+: ”tja, varför inte?”

Hypen är maxad. Chipsen är nästan öppnade inför Nothings event 12 juli hos redaktionen. Jag tror verkligen på Carl Pei och vad han ska kunna göra. I och med att han hypat upp Nothing så gäller det ju också att själva produkten kommer leverera, och jag tror åtminstone att han kommer lyckas med Phone 1!

Det har sedan tidigare framkommit att modellen kommer få Snapdragon 778G+ under huven, vilket är ett chipp i mellanklassen. Men precis som MKBHD sagt en gång i tiden är det mellan och budgetmobiler tar stora kliv till att bli bättre, och så även när det kommer till processorer.

En sak är klar: Snapdragon 778G+ är inget dåligt chipp och med tanke på att Phone 1 kommer köra en relativt clean version av Android så tror jag att det kan bli riktigt bra!

Annons