Posted in: OnePlus, OnePlus

OnePlus offentliggör Nord N20 SE från ingenstans

För några dagar sedan höll OnePlus ett globalt event där 10T visades upp. Nu ser det ut som att företaget inte hållit ett lika globalt event då man nu visat upp en lur vid namn Nord N20 SE för den indiska marknaden.

Modellen är en renodlad budgetsmartphone som bland annat utrustats med en 6,56 tumsskärm av LCD-typ med 60Hz, MediaTek Helio G35 under huven med 4 GB RAM och 64 GB minne, dubbla kameror på baksidan (50+2 MP) tillsammans med en främre 8 MP-kamera samt ett batteri på 5000 mAh som kan laddas med upp till 33W hastighet.

Det ser ut som att den inledningsvis kommer till Indien där den kommer kosta 185 dollar för den svarta och 178 dollar för den blåa, dock verkar det bara vara kulörerna som skiljer modellerna åt….

Back to Top