Nya HomePods från Apple kan bli aktuellt nästa år

Enligt Mark Gurman håller Apple på att planera för nya HomePods som tillverkaren troligtvis kommer visa upp under nästa år, alltså 2023.

Det ska enligt honom handla om en ny HomePod Mini samt en ny HomePod (den större modellen). Men det sägs även att den amerikanska tillverkaren kan komma att visa upp en ny typ av HomePod med en inbyggd skärm i!

Det återstår att se om dessa kommer till Sverige, men med tanke på att Siri nyligen gått svenskt speåkstöd för HomePod Mini så finns chansen!

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.