Samsung Galaxy Z Fold4 ser äntligen ut att få värdiga kameror!

Enda sedan Samsung visade upp den första Folden så känns det åtminstone som att tillverkaren inte prioriterat kamerorna i sina vikbara mobiler. Nu har det dock inkommit uppgifter som tyder på att företaget äntligen kommer att ha uppgraderat kamerorna i det kommande flaggskeppet Z Fold4.

Av bilden att döma kommer modellen få en primär 50 MP-kamera, en sekundär 12 MP-kamera för vidvinkel och en tredje 10 MP-kamera för zoom.

Dessutom ser det ut som att företaget kommer introducera ett gäng nya finesser för modellen. Samsung har sedan tidigare enbart haft vikbara Z Fold modeller med tre 12 MP-kameror.

https://twitter.com/SamsungRydah/status/1555993447030394881?t=5vpPuLEIrRsuy5QSA1Jz8A&s=19

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.