OnePlus vikbara smartphone kan vara närmare än vi tror

Det har spekulerats om att OnePÖlus kommer hålla ett event under 2023 där tillverkaren kan komma att visa upp sin första vikbara smartphone. Det var inte allt för länge sedan som OnePlus uttalade sig om att det var för tidigt för vikbara telefoner, men som de flesta troligtvis vet har systerföretaget OPPO lanserat den otroligt kaxiga Find N.

Nu har det inkommit en bild där OnePlus CEO Pete Lau håller i vad som ser ut att vara en del till ett gångjärn. Kommer OnePlus visa upp en vikbar smartphone tidigare än väntat? Jag hoppas det!

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.