Därför har Samsung Galaxy Z Flip4 och Fold4 så synliga och kännbara skarvar

Det har varit heta diskussioner när det kommer till skarvarna för Samsungs senaste vikbara mobiler, och jag håller med om att det inte är nice på så pass dyra enheter!

Nu har det däremot kommit en förklaring. Samsung ska enligt källan ha testat samma lösning som bland annat Xiaomi Mix Fold 2 och OPPO Find N använder, men man menar att den här typen av gångjärn inte är IP-klassad och att man därför valt att ha en så pass skarv i Z Flip4 och Fold4.

Jag hade hellre föredragit en mindre synlig skarv än IP-klassning men enligt källan satsar Samsung på att alla mobila enheter med ett pris på över 1000 dollar ska vara vattentåliga.

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.