Så hittar du Frisörer Kungsholmen och så ska du bete dig!

Att hitta bra och tillförlitliga frisörer kan vara nog så svårt. Du söker gärna efter goda omdömen och tips på den bästa. När du hittat en frisör som verkar bra så gäller det att skapa en god relation till nästa gång du kommer. 

Hur hittar man rätt frisör?

Hör med bekanta på arbetsplatsen, bland vännerna, be vännerna höra med sina vänner och så vidare. Kanske det finns någon som har rekommendationer.

Ge dig ut på nätet. Googla exempelvis Frisörer Kungsholmen. Eller leta salonger på sociala medier. Läs därefter kundrecensioner och nöjdhet. Läs med omsorg för plötsligt dyker det upp recensioner som är mindre bra men salongen kanske har toppbetyg i övrigt. Allt är relativt. 

Leta efter hemsidor på internet som listar populära frisörer. 

Fråga efter referenser i sociala medier. Ifall du ser någon i ditt eller någon annans flöde så kan du fråga vart personen har klippt sig. Du kan även lägga ut ett inlägg och kasta ut frågan ifall någon har goda rekommendationer.

Våga fråga omgivningen. Är du modig så är det mycket enkelt att fråga någon på stan eller i tunnelbanan som har en snygg frisyr, vart denne klipper sig . En enkel fråga får ett enkelt svar!

Saker som gör frisören galen

Du har googlat på Frisörer Kungsholmen och funnit någon du tycker passar. Så nu till nästa steg, att skapa en god relation med frisören. Det är en viktig stund och såklart ska du njuta av den sköna stunden som ges när du blir ompysslad och snygg i håret. Det är din tid. Men låt oss komma ihåg att det även är frisörens tid. Och värdefulla pengar. De har sålt en tjänst och självklart vill de att detta ska bli så bra som möjligt. För de vill såklart ha nöjda kunder.

Börja med att undvika dessa missar:

Att du inte sitter still. Du rör på huvudet trots  att frisören sagt till. Vill gärna ha koll på vad som händer runtomkring. Sitt still, annars kan inte frisören klippa jämnt och resultatet blir snett och vint.

Att du konstant blickar ner i mobilen. Svarar på sms, tittar på sociala medier, kollar mailen. Du kan ju ha missat något. Men nej, antagligen är det viktigare att behålla en glad frisör och därmed ett gott resultat istället för att mötas av irritation då frisören i fråga redan sagt åt dig tio gånger att blicka framåt.  

Att du pratar högljutt i mobilen blir sällan uppskattat. Varken av personer på salongen som vill ha lugn och ro, eller av frisörerna som gärna vill finna koncentration till att göra ett bra jobb.

När du gör frisören till din terapeut har det gått för långt. Frisören bör vara trevlig och kunna småprata med de är inte skyldiga till att lyssna till hela din livshistoria.

Att du har med dig dina barn. Varma och vassa verktyg tillsammans med barn som tycker det är tråkigt att sitta still. Det säger sig självt. Bespara frisören ett nervsammanbrott genom att ordna barnvakt.