Mark Gurman: Apple kan visa upp iPhone 14 7 september

Enligt nya uppgifter kommer Apple hålla ett evenemang den 7 september där tillverkaren kan visa upp nya iPhone 14-serien. Det har sedan tidigare spekulerats om att man kommer hålla det här eventet den 6 september, vilket är på en tisdag och inte en onsdag som det påstås att Apple kommer hålla eventet på nu.

Jag tror däremot mer på att tillverkaren kommer hålla sitt event den 6 september då det är på en tisdag, en vardag som Apple åtminstone hållit många event på sedan många år tillbaka.

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.