OnePlus lanserar…en mycket udda kampanj!

OnePlus ska senare lansera en kampanj som låter minst sagt udda i mina öron, den har nämligen med hundar att göra, och nej, jag tror inte att OnePlus mobiler kommer få ben och springa iväg från sina ägare efter den här kampanjen 😛

I ett pressmeddelande skriver företaget följande om kampanjen:

OnePlus lanserar idag en ny kampanj som belyser vikten av att ha laddade batterier i en hektisk vardag. Centralt i kampanjen är en ny WhatsApp-hotline, som svenskar kan skriva till för att sedan bli matade med videos på söta hundvalpar, vilket enligt studier ökar produktionen av dopamin, som är hjärnans lyckoämne.
 
I en ny undersökning utförd av OnePlus säger mer än hälften av de tillfrågade (53%) att de tycker att det är stress- och ångestdämpande att vara runt hundar, och 41% säger att en kram från deras lurviga vän kan hjälpa dem under svårare tider.
 
Därför har OnePlus skapat en ny WhatsApp-hotline som skickar videos av söta valpar direkt till svenskarna, om de behöver ett litet tillskott av dopamin ifall de lider av batteri-ångest eller enbart har en stressig dag. Kampanjen kommer i kölvattnet av lanseringen av den nya telefonen OnePlus 10T 5G, som har fått mycket beröm från recensenter på grund av dess extremt snabba laddningstid.
 
– Att man snabbt kan ladda batterierna är viktigt – både när det gäller smartphones men också för vår psykiska hälsa. Vi fokuserar på detta i den här nya kampanjen, som förhoppningsvis kan ge våra användare ett leende på läpparna och en avkopplande stund, säger Marie Dam Feldborg, nordisk marknadschef på OnePlus.
 
Det enda folk behöver göra för att bli en del av hundjouren är att skicka ett WhatsApp-meddelande till +46 790 083 241 under 18 och 19 augusti. Då blir man automatiskt aktiverad för att ta emot virtuell stresslindring från världens kanske sötaste stressterapeuter.
 

Via pressmeddelande

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.