Den har anlänt! Här är mina första intryck av Motorola RAZR 2022!

Jag beställde en Motorola RAZR som skickades i tisdags. Till min förvåning dök den upp utanför dörren redan idag, alltså tre dagar senare. Här är mina första intryck av modellen!

Modellen kommer i en väldigt snyggt designad låda! Jag gillar verkligen att Motorola lagt möda på den. I lådan finns utöver telefonen även ett skal och en laddare, vilket är lite mer än vad Samsung inkluderar i lådorna till deras vikbara modeller.

Det första jag tänkte när jag plockade upp telefonen ur lådan var ”WoW-vilken stor display den har på framsidan mot Z Flip4”, något som ni också kan se på bilden här nedanför.

Många kinesiska mobiler brukar ha problem med att få notiser levererade i tid, jag har dock inte upplevt något problem när det kommer till detta för den här modellen, vilket är förvånande i positiv bemärkelse! Många telefoner från Kina har även en massa kinesiska appar installerade från start som inte går att ta bort i mobilen, lyckligtvis går detta med Razr 2022.

Något som är grymt irriterande är skarven som Samsungs Z Flip4 har. Jag ska inte ljuga, man ser den på Razr om man kollar efter den, men man känner den inte, och det är ju så en vikbar smartphone ska vara!

Det som känns lite tveksamt är gångjärnet. Av någon anledning ger det ifrån sig ett konstigt ljud. Jag hoppas att det bara är tillfälligt men med tanke på att Razr haft en historik av kvalitetsproblem är det möjligt att 2022 års upplaga dessvärre också har drabbats av det. Jag hoppas dock att det bara är något tillfälligt.

Något som gör att en telefon känns premium är dess haptics. Samsung har aldrig haft några vidare haptics i sina telefoner om man jämför med exempelvis OnePlus eller Xiaomi om du frågar mig, men jag tycker att Moto lyckats bra även med detta.

Telefonen kör i princip clean Android vilket är riktigt nice! Älskar verkligen menyn men genvägar som ser oändlig ut på bild (och upplevs lika oändlig i verkligheten 😅).

Det här var mitt första intryck! Ett test kommer inom kort!

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.