Samsung sägs utrusta Galaxy S23 Ultra med ny fingeravtrycksläsare

En av de sämsta sakerna med S22-serien tycker åtminstone jag är fingeravtrycksläsaren som funkar men som har en mycket liten yta.

Du ger telefoner från Sharp så som Aquos R6 och R7 som däremot har en mycket större yta och konkurrenter så som Vivo har också fattat vad som gäller då men utrustat flaggskeppet X80 Pro med den större sensorn.

Nu sägs det att S23 Ultra kommer att utrustas med den här sensorn, och det hade ju varit nice med tanke på att den typ är fyra gången så stor som den yta som fingeravtrycksläsaren har i S22 Ultra.

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.