Den här anlänt! Här är Xiaomi Mix Fold 2 i mina händer

Jag är troligtvis den första i Sverige som lagt beslag på urläckra Xiaomi Mix Fold 2. Med ett djup på enbart 11,4mm så är den mil före Galaxy Z Fold4 från Samssung när det kommer till designen, något som de bilder jag tagit på telefonerna sida vid sida också visar. Jag är helt klart imponerad över vad Xiaomi lyckats med och för första gången känns en vikbar telefon som en normal smartphone vilket minst sagt är imponerande. Ni kan ta del av en drös bilder som jag delat med mig av här nere!

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.