Kan det bli brist på iPhone 14 Pro?

Jusy nu råder det komponentbrist i världen och Apple är en av många tillverkare som drabbats, men hur kommer det bli med iPhone 14-modellerna? Det vet vi ju inte ännu utan kan enbart spekulera men jag misstänker det värsta.

Jag tror att Apple kommer tillverka iPhone 14 så det räcker och blir över. Jag är däremot mer osäker på 14 Pro och 14 Pro Max, dessa tror jag att Apple inte kommer tillverka lika många av, men det är bara en magkänsla jag har. Däremot hoppas jag att det är fel och att Apple kommer att ha tillverkat tillräckligt med iPhone 14-modeller av alla sorter så alla kommer kunna få en på realisedagen.

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.