Nothing Phone 1 kommer få Android 13 under 2023

För någon dag sedan gick Carl Pei ut och berättade något kryptiskt gällande Android 13 till Phone 1. Nu har det inkommit uppgifter om när företaget kommer skicka ut Android 13 till Phone 1.

Och det ser ut att bli under första halvan av 2023 som företaget kommer uppdatera den här versionen av Android. Mer specifikt har Nothing sagt följande om varför det tar sådan tid:

We are always working hard to improve the Phone 1 user experience. To ensure this, operating system updates will be made available for regular download. In regards to Android 13, this will be launching for Phone 1 users in the first half of 2023. Before releasing, we want to fine tune the software upgrade with Nothing’s hardware. We will be sure to keep you updated with further information.

Via

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.