Har OnePlus 10T bekymmer med värme?

En av nyheterna i Snapdragon 8+ Gen 1 ska vara att värmeutvecklingen inte ska bli lika påtaglig som den var i föregående chippet Snapdragon 8 Gen 1, och det ser också ut att vara fallet för de flesta telefonerna.

Men kanske inte för OnePlus 10T. En användare rapporterar nu på Twitter om att OnePlus senaste smartphone ser ut att ha problem med värme, trots det här chippet. Jag hoppas och tror att det bara är fåtal exemplar som drabbats och att företaget kommer skicka ut en uppdatering för att fixa detta.

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.