Huawei Mate 50 Pro åker genom certifiering

Vi vet att Huawei kommer hålla sitt event en dag före Apple där tillverkaren kommer visa upp nya Mate 50-serien i Kina. Nu har det inkommit uppgifter om den här serien som jag tror intresserar er!

Det framgår att åtminstone Mate 50 Pro med största sannolikhet kommer utrustas med 66W trådad laddning, men det är inte allt! Det framgår att modellen med största sannolikhet också kommer få Snapdragon 8 Gen 1 under huven, dock utan 5G-modemet på grund av alla problem som man har med USA.

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.