iPhone 14 Mini: det kommer troligen ingen sådan

Det sägs att Apple kommer slopa iPhone 14 Mini för en 14 Max på 6,7″ istället. Jag tror att företaget tänker fel när men gör så här. Men varför?

iPhone 13 Mini är en telefon som är högst unik i sitt slag. Det finns ju redan en mycket stor iPhone i 13 Pro Max men om Apple inte väljer att gå vidare med någon mer Mini så kommer det inte att finnas lika många mindre modeller, utan typ bara ASUS Zenfone 9, vilket är en Android som dock också är vass, men det är som sagt en Android.

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.